Viaţa lui Michael Schumacher s-a schimbat dramatic în urmă cu mai bine de trei ani, pe 29 decembrie 2013. Deşi familia a încercat să păstreze detaliile despre starea de sănătate a acestuia secretă, în presă au circulat informaţii, scrie wowbiz.ro.

Ultimele arată, însă, că fostul pilot de Formula 1 se află în locuinţa sa din Lake Geneva (Elveţia), ajutat de o adevărată armată de medici, iar conform presei germane, el poate respira singur şi îşi mişcă mâna, dar nu poate merge şi nici nu poate comunica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Chiar şi aşa, însă, familia nu-şi pierde speranţa şi speră la un micracol: "Corinna (soţia lui- n.r.) şi copiii speră la o minune medicală".

Michael Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013. În vârstă de 48 de ani, pilotul de Formula 1 s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, iar multe luni a fost în comă.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si