Flautistul si solistul trupei a murit in casa lui din Surrey, pe 4 ianuarie: "Suntem socati de moartea lui si vom simti lipsa caldurii, umorului si bunatatii lui.

A fost un privilegiu sa il cunoastem si sa lucram cu el si gandurile noastre se indreapta spre familia si sotia lui, Lee, in aceste momente triste ”.

Potrivit Billboard, in 2014, Thomas a fost diagnosticat cu cancer la prostata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ray Thomas a pus bazele grupului britanic The Moody Blues impreuna cu Mike Pinder si Denny Laine, in 1964. Primul lineup a fost completat de Graeme Edge si Clint Warwick. Cel de-al doilea album al trupei, „Days Of Future Passed”, aparut in 1967, este considerat unul dintre primele exemple de rock progressive si a ajuns pe locul al doilea in topurile din Statele Unite.

Pe el se regaseste celebra „Nights in White Satin”.

Muzicianul a lansat doua albume solo in anii 1970- „From Mighty Oaks” si „Hopes, Wishes And Dreams”. El s-a retras din The Moody Blues in 2002, din cauza unor probleme de sanatate, dar a continuat sa faca muzica.

In luna decembrie a anului trecut, a fost anuntat ca The Moody Blues va fi inclusa- impreuna cu Thomas- anul acesta in prestigioasa Rock and Roll Hall of Fame, alaturi de Nina Simone, The Cars, Bon Jovi si Dire Straits.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si