-Este extraordinar de cald pentru o zi de iarna, deci e foarte dubios. Ai renuntat la geaca? Am renuntat, e mult prea cald ca sa pot sa tin geaca pe mine.

- In weekend te-am gasit fara jacheta, acum este imbracata ...Cred ca se intampla niste lucruri foarte ciudate. Nu e normal ce se intampla.

Vine vara sau se intoarce iarna?! Asta se intreaba nedumeriti locuitorii din vestul tarii, care, in trei zile, au trecut prin doua anotimpuri diferite. De la maneca scurta s-au intors la paltoane, manusi si cizme.  

La Timisoara vremea s-a schimbat radical in ultimele trei zile. Astazi sunt trei grade Celsius, adica cu 10, 12 grade mai putin. Evident, terasele sunt pustii.

Constanta                                                              

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Chiar si asa, in ciuda temperaturilor care au scazut simtitor, iarna se mentine una neobisnuit de calda, cel putin la malul marii.

"Este un peisaj frumos de toamna tarzie si vremea este chair placuta, placuta pentru a te plimba."

 

Ganditi-va suntem in luna ianuarie, iar maxima acestei zile va fi de 8 grade celsius. Astfel in loc de prima ninsoare, localnicii vor avea cel mai probabil parte de o noua ploaie."

Pana sa dea ploaia, constantenii si turistii s-au gandit ca e cazul sa faca putina miscare in aer liber.

GALATI

Abia in Moldova, putem spune ca mai avem putin si dam nas in nas cu iarna.

"La Galati a inceput, in sfarsit, sa miroasa a iarna. Este ora 8.00, afara este minus1 grad si cu siguranta este cea mai geroasa dimineata din acest an."

Potrivit meteorologilor, suntem in plina perioada de racire a vremii, iar temperaturile vor continua ca, pana la sfarsitul saprtamanii, sa coboare spre limita inghetului.

ALINA SERBAN, METEOROLOG:" temperaturile vor deveni negative pe parcursul noptilor, dar chiar si ziua, usor sub zero grade in partea de sud, de est, de centru a teritoriului."

De saptamana viitoare, in mai multe zone ale tarii, si in special la munte, vom avea parte de ninsori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si