Femeia amenintase in urma cu cateva zile ca isi va lua viata, insa nimeni nu a luat-o in seama. Vecinii i-au descoperit trupul fara viata si au apelat serviciile de urgenta.

Acelasi sfarsit tragic si pentru sot

Povestea batranei este cutremuratoare. In urma cu cativa ani, fostul ei sot a avut parte de aceeasi soarta. Barbatul s-a aruncat de la etajul unui bloc din apropierea locului tragediei de joi.

Macabru este ca locul in care aceasta a cazut, era completat si de un mesaj graffiti pe peretele blocului: „Nu este frumos ce ai facut”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Scandalurile cu familia au impins-o la gestul extreme

Femeia a amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata, insa nimeni nu a bagat-o in seama. Ba mai mult, victima nu a avut o batranete prea usoara. Ignorata de cei dragi, se certa mai mereu cu copiii.

„Eu am vorbit cu dumneaei alaltaieri si a spus ca se arunca, dar nu am crezut ca va si trece la fapte”, a declarat unul dintre vecinii femeii.

Totusi, oamenii stiau despre ea ca este depresiva si mai spun ca motivul depresiei se trage de la neintelegerile din familie, dar si din cauza singuratatii, potrivit Aradon.ro.

Din nefericire, echipajul medical din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, sosit la locul incidentului nu a mai putut face nimic, desi a incercat manevre de resuscitare zeci de minute. Intr-un final a fost declarat decesul victimei, mai adauga sursa citata.

Sursa foto: Arad Online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si