Sotia lui a fost cea care a facut anuntul trist. Dan Gurney, primul pilot care deschis o sampanie pe podium si primul care a purtat o casca full-face, a murit din cauza unei pneumonii agravate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 „Cu un ultim zambet pe fata lui chipesa, Dan a condus spre necunoscut cu putin inainte de amiaza, pe 14 ianuarie 2018. Plini de durere, cu recunostinta in inimi pentru toata iubirea si bucuria pe care ni le-ai oferit in timpul vietii tale pe acest Pamant, spunem 'Godspeed'," a fost mesajul transmis de familie.


 Dan Gurney ste considerat al doilea cel mai de succes pilot American de Formula 1 din istorie, surclasat numai de Mario Andretti. Gurney a fost unul dintre cele mai mari nume care au reprezentat un titan al automobilelor, scrie cancan.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si