Un proprietar de magazin care stie cat de superstitiosi sunt romanii s-a gandit ca cea mai buna metoda de a-si pazi afacerea de hoti nu este o alarma sau o firma de paza ci...un animal.

Sa nu va ganditi insa ca a ales un ciobanesc german sau un pitbull furios sa-i apere bunurile. Nicidecum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un roman are pisica neagra de paza la magazin. Bucuresteanul a optat pentru o felina de culoare neagra probabil pentru ca pisica este asociata cu magia neagra si cu Necuratul. Ei bine, cine trece noaptea prin fata vitrinei boutique-lui are surpriza sa vada o pisicuta blanda, care se da pe langa manechine si miorlaie ca vrea sa fie mangaiata.

Acum poate o fi doar un rol care sa-i determine pe hoti sa lase garda jos, cine stie...Cert este ca animalul de paza nu pare sa "lucreze" cu vreo vrajitoare, ci pare mai degraba o "pufosenie" adorabila. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si