Politistii craioveni il cauta pe conducatorul auto care sambata seara a accidentat grav un barbat si o fetita de un an si sapte luni. Victimele traversau o trecere de pietoni pe bulevardul Dacia, din Craiova, cand au fost lovite de un autoturism.

„Este vorba despre conducatorul unui autoturism care circula dinspre Gara catre cartierul Brazda lui Novac, si incercand sa evite impactul cu un alt auto care acorda prioritate pietonilor a virat la stanga si l-a lovit pe barbat si copil.

Autorul a fugit de la fata locului”, a declarat Mihaela Gird, din cadrul biroului de presa al IPJ Dolj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Victimele au fost preluate de SMURD Dolj si duse la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Politistii au intrat in posesia imaginilor suprinse de camerele video montate in apropierea trecerii de pietoni pentru a-l identifica pe conducatorul masinii implicata in accident.

Pentru identificarea si prinderea soferului, au fost puse filtre atat in Craiova cat si in localitatile limitrofe.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si