Durere fara margini printre rudele şi cunoscutii lui Catalin Cojocaru, elevul mort la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, in urma unui stop cardiac. Baiatul se afla internat de miercuri, atunci când a ajuns in stare grava, cu suspiciunea de supradoza, scrie reporterbuzoian.ro.

Catalin s-a internat la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau miercurea trecuta, dupa ce

a consumat mai mult decât o doza normala. „Era foartea agitat. Se urca pe pereti.”, a povestit unul dintre cei care l-au vazut la spital.

Internat la Anestezie-Terapie Intensiva, starea lui s-a ameliorat, insa, trei zile mai târziu, a intrat intr-un soi de coma din care avea sa nu mai iasa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Duminica dimineata, inima lui Catalin s-a oprit, la capatul unor eforturi medicale care s-au dovedit neputincioase in lupta cu periculoasele substante toxice.

Citeste mai mult AICI.

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si