La fel ca personajul sau, un tip descurcaret care scotea bani din piatra seaca, Emil Mitrache isi suplineste veniturile cu noua sa activitate.

„Daca nu apar la televizor asta nu inseamna ca nu fac nimic. De o luna sunt taximetrist, in sistem Uber, si o fac atunci cand am timp.

Am un Mercedes, insa trebuie sa stiti ca acest lucru nu-l face oricine, trebuie sa ai abilitati, sa fii un sofer bun si sa ai rabdare, trebuie sa indeplinesti niste cerinte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu o iau ca pe o ocupatie, nu imi permit sa am timp liber. Asa mai socializez, mai intalnesc oameni. Oamenii se bucura ca-i duc cu masina. Sunt incantat ca pot face ceva, decat sa stau cu burta in sus si sa nu fac nimic. In continuare ma mai ocup de asigurari, am un cabinet de mediere”, a declarat Emil Mitrache pentru Click.

Cu toate acestea, actorul nu a renuntat la chemarea sa, continuand sa urce sip e scena.

”Apar in musical-ul «Frozen» si intr-un alt spectacol la care lucrez acum. Nu stau degeaba, desi multi asa cred. Ma deranjeaza ca sunt difuzate reluarile din «La Bloc», de PRO Cinema, si nu stim cati bani ar trebui sa luam de la Credidam”, a adaugat artistul pentru sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si