Barbatul a ajuns la urgente dupa ce s-a oparit cu apa clocotita. Cadrele medicale i-au acordat in prima faza ingrijirile necesare, iar pentru ca starea acestuia era grava, medicii au decis sa-l interneze si a fost trimis la sectia de Prelucrari Sanitare, acolo unde urma sa se schimbe de haine si trasferat intr-un alt salon.

Ajuns acolo, barbatul s-a lovit de indiferenta infirmierelor, care spargeau de zor seminte, la doar cativa pasi de suferinta sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"N-am patit in viata mea asa ceva", sunt cuvintele pacientului, enervat la culme de atitudinea asistentelor.

Rudele barbatului povestesc ca au fost nevoite sa astepte cateva zeci de minute pana cand asistentele i-au adus pijamale si l-au transferat intr-un salon.

"Am asteptat vreo 15-20 de minute pana i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar dupa aia infirmierele si-au reluat activitatea de a manca seminte. Pe cat de profesionist s-au purtat medicii si asistentele de la Urgente, pe atat de urat s-au purtat cele doua infirmiere", au precizat rudele pacientului, potrivit vremeanoua.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si