Nelu Barbu are o pasiune mai putin obsinuita: e columbofil. Intr-un interviu mai vechi, actualul purtator de cuvant al Guvernului a explicat de ce iubeste porumbeii.  “Este sentimentul acela de relaxare pe care ti-l dau niste pasari semi-salbatice care iti mananca din palme, care te accepta printre ele in timp ce isi construiesc cuiburile, se lupta pentru teritorii, iubesc, se insala, isi linistesc puii sau se balacesc.

E sentimentul acela de emotie si de bucurie cand iti dai seama ca punctul de pe cer care se apropie de pamant este baltatul care vine din concurs de la peste 500 de km aerieni. Este sentimentul de spaima cand vezi, cumva in slow-motion, atacul uliului asupra stolului tau, desi el ataca cu o viteza de peste 100 de kilometri pe ora si te rogi sa rateze. Cam asta e, deconectarea de tot ce inseamna stresul la care suntem supusi (…) Ma fascineaza zborul lor, mai ales cel compact si rapid, de toamna. Dragostea pentru casa, pereche si pui”, a spus Nelu Barbu pentru Revista Tango.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Jurnalistul Nelu Vasile Barbu a fost numit consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al premierului, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, el confirmand deja, pentru MEDIAFAX, ca va fi purtator de cuvant al Cabinetului Dancila.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si