Mirabela Dauer este cap de afis la primul concert dedicat memoriei Madalinei Manole, iar acest lucru nu este unul intamplator. Interpreta a fost poate cea mai buna prietena a regretatei artiste in showbiz si Madalina i-a facut si multe confidente.

In acelasi timp, Mirabela Dauer a fost singura cantareata care a avut curajul, la doar o saptamana dupa moartea colegei, sa spuna adevarul despre viata si moartea Madalinei.

Intr-o iesire nervoasa la emisiunea lui Cristian Brancu, Mirabela i-a atacat in termeni duri pe sotul, fratele si parintii prietenei sale, spunand ca „i-ar pune pe toti la zid si i-ar impusca”.

Declaratiile extrem de dure au fost date, totusi, sub influenta unei incarcaturi emotionale puternice. Mirabela plecase din Bucuresti dupa ce a aflat de moartea Madalinei si n-a avut puterea sa comunice cu nimeni. Ea a explicat printre lacrimi ca doar ea si Maria Dragomiroiu stiu adevarul despre cat de mult a fost „exploatata” Madalina de catre cei apropiati.

„Toti nemernicii astia care vin la televiziune si vorbesc despre Puiu, despre parinti... nimeni nu vorbeste de Madalina. Oamenii care l-au iubit pe acest om ce sa inteleaga? Ca Madalina a fost o dementa? Un om bolnav? Un om nebun?
Nimeni nu s-a gandit ca aceasta femeie a facut doua case. De 20 de ani, copilul asta a muncit. De la 15 ani munceste! A muncit pentru altii, a muncit pentru familia ei, a muncit pentru familiile barbatilor pe care i-a avut – poate mai buni, poate nemernici – a muncit toata viata ei.

Cazul Madalina Manole! Mirabela Dauer: "Toti sunteti de vina"

Nimeni nu spune de acest copil care zace acum la doi metri sub pamant – cine este de vina? Ea este de vina? Nu le e rusine sa vorbeasca? Daca ar fi dupa mine, sa ma ierte toata lumea ca eu niciodata n-am avut astfel de iesiri, dar in clipa asta, de o saptamana de cand s-a intamplat aceasta imensa nenorocire, ma gandesc daca nu i-as pune si pe parintii ei, pe familia ei, pe familia lui, pe toti oamenii

astia la zid si i-as impusca, daca as putea. I-as impusca pentru ca ei i-au facut raul asta! Toti! Toti sunt de vina!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ea a muncit pentru ei! Acest copil pe care l-ati ingropat, nemernicilor, familiile astea nesimtitie... Toata viata a fost cu mine in turneu si stiam: isi cumpara doua veste ei si restul nepotilor, mamei, parintilor si sotilor ei iubiti. Nu va e rusine s-o denigrati in fata lumii? Madalina a fost un om minunat! Cum puteti s-o scoateti in fata lumii ca-i nebuna, ca-i dementa?

Cazul Madalina Manole! Mirabela Dauer: "Sa-si aduca aminte Puiu cat a carat pentru el"

Vraci, doctori? Nu! V-as pune la zid pe voi toti sa va impusc! Voi n-aveti dreptul sa vorbiti de ea! Nici unul dintre voi! Nici parintii ei, nici parintii lui, nimeni! Nimeni n-are dreptul sa vorbeasca de Madalina! Copilul asta a muncit toata viata lui si v-a tinut pe toti! Pe toti v-a tinut! Eu stiu cu cate valize venea din Germania, de peste tot din tara, din America! V-a imbracat si v-a hranit pe toti! Sa nu

mai vorbiti de Madalina! Voi n-ati meritat copilul asta pe care l-ati ingropat! O sa va duceti toti dupa ea si o sa platiti rau!

 

Nu conteaza ce frumos a cantat Madalina! Nu conteaza cat de bun orchestrator e Puiu! Sa-si aduca aminte Puiu cat a carat Madalina Manole pentru el, din America si de peste tot!
Madalina a fost un copil minunat care si-a sacrificat viata pentru niste nemernici. Oameni care n-au meritat-o.(...) A fost prea demna sa se vaite unor nemernici care oricum n-o intelegeau! Valizele sa vi le bage pe gat si cu banii sa va indoape.(...)

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Eu cu Maria Dragomiroiu, noi stim exact ce a indurat acest copil. Lui Serban Georgescu ii aducea napolitane din Germania – nu mai era casatorita cu el – ca sa-i bucure pe toti.
Sa va fie rusine tuturor! Sa va fie rusine ca apareti la televizor sa vorbiti de ea! Ca n-ati cunoscut-o! N-ati stiut ce om e! Ce ati stiut? Ca e o mare cantareata, toata lumea stie asta! Nu o mai faceti nebuna! Voi sunteti niste ticalosi. Niste nemernici! Trebuie sa fiti toti pusi la zid, in frunte cu parintii ei, cu fratele ei, cu barbatul, cu toata lumea! Ca sunteti niste nemernici care n-ati inteles sufletul ei! Ati fost niste imbuibati, iar in clipa cand n-a putut sa va mai dea, o denigrati acum. Sa va fie rusine! Voi ati bagat-o in groapa. Sa adormiti cu gandul asta!(...) Ati plans la mormant? Ce ati plans acolo? Banii care nu va mai vin?(...)

Madalina Manole! Nu cum e pe cruce! Cine este Mircea Magdalena Anca! Cine este, domnul Puiu? Te-am respectat cand te-am vazut prima oara, mi-am zis ca si-a gasit linistea langa un suflet bun. Cine este Mircea Magdalena Anca? Ea este Madalina Manole, domnul Mircea! Pune-i numele adevarat!”, a  spus Mirabela Dauer la emisiunea lui Cristian Brancu, in 2010. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si