Anastasia Cecati (31 de ani), o cunoscuta actrita si cantareata din Republica Moldova, a fost ucisa cu cutitul de sotul ei, Alexei Mitachi aruncandu-se apoi pe geam. Drama petrecuta duminica intr-un bloc din Chisinau a socat opinia publica de peste Prut, dar si din Romania, Anastasia avand la inceputul carierei ei actoricesti o intersectie pasagera cu serialul "Las Fierbinti".

 

Astfel, dupa ce in 2011 statul roman i-a refuzat acordarea cetateniei romane, Anastasia a primit un rol de nimfa intr-un episod din sezonul 2 al popularului serial "Las Fierbinti", difuzat in 2012. Desi nu are parte de vreo replica, Anastasia joaca rolul unei femei fatale, care impreuna cu "suratele" ei incearca sa-i seduca pe taranii din zona.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

Regretata actrita este sorbita din ochi de Bobita, Giani sau Firicel, care sunt prinsi la mijloc de frumusetile aterizate parca de nicaieri pe ultele prafuite ae satului. In episodul respectiv, Anastasia apare imbracata cu o roche vaporoasa, care ii scotea in evidenta calitatile fizice incontestabile.

Ulterior, cariera cinematografica din Romania a Anastasiei Cecati, actrita ucisa cu cutitul de sotul ei, s-a incheiat fara prea mari regrete din partea tinerei, care a ales sa se afirme in muzica sau modeling, mai ales in Dubai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si