O femeie si un copil, ambii cu gatul taiat, au fost gasiti în interiorul casei care a ars în proportie de 70 la suta. Cadavrele au fost scoase în curte de catre vecini pana la venirea pompierilor.

Este vorba despre mama si fiu, ambii cu gatul sectionat, cadavrele acestora fiind descoperite de catre vecini imediat dupa izbucnirea incendiului care aproape ca a mistuit întreaga locuinta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“În jurul orei 14.30, Serviciul ISU Onesti a fost anuntat prin 112 ca unul din imobilele din strada Viisoara a fost cuprins de flacari. La fata locului au fost trimise doua autospeciale de stingere si una de interventie si comanda. În momentul în care grupa operativa a ajuns la fata locului, a descoperit în curte cadavrele a doua persoane, in legatura cu care s-a descoperit ulterior ca erau mama si fiu. Ambele cadavre, care fusesera scoase din casa în flacari de catre vecini, pana la venirea popmpierilor, aveau gatul taiat”, a declarat purtatorul de uvant al ISU Bacau, cpt.

Grecu Andrei Constantin.

Oficialul a mai adaugat ca incendiul adistrus  aproape 80 de mp din locuinta si ca, potrivit primelor cercetari, ar fi izbucnit din interiorul imobilului. Potrivit sursei citate, nu este exclusa posibilitatea ca focul sa fi fost pus de o mana criminala, cel mai probabil aceeasi care s-a ridicat pentru a curma viata celor doi.

La fata locului se afla si o echipa de criminalisti de la IPJ Bacau care efectueaza primele cercetari. Deocamdata nu se stie cine este autorul dublei crimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si