O decizie recenta a Judecatoriei Sectororului 3 a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, pentru o datorie la banca. In 2005, Boureanu a facut doua credite, unul in valoare de 555.667 de euro si altul de 39.945 de lei, pe care nu le-a achitat, totalul datoriei, cu dobanzi si penalizari, ajungand la aproximativ 650.000 de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cristian Boureanu este executat silit. Afaceristul a contestat decizia

In 2012, institutia bancara l-a dat in judecata pe Cristian Boureanu, cerand executarea silita a acestuia. In februarie 2017, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis incuviintarea executarii silite pe bunurile aflate pe numele sau, dar Boureanu a contestat decizia, iar procesul s-a mutat la Judecatoria Sectorului 3.
 

Cristian Boureanu este executat silit. Mai are o sansa la Curtea de Apel

Recent, instanta a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, acesta mai avand o ultima sansa, la Curtea de Apel. „ Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 28.02.2018”, se arata in hotararea judecatorilor care au respins contestatia la executare facuta de Boureanu. Anul trecut, Boureanu a stat doua luni in arest preventiv, dupa ce a lovit un politist de la Rutiera.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si