Astrologii sunt de parere ca exista mai multe zodii compatibile care pot forma un cuplu de lunga durata sau o stransa relatie de prietenie.
Iata care sunt nativii care se inteleg din priviri atunci cand se intalnesc si care formeaza o echipa perfecta.

Nativii care se inteleg din priviri: Berbec si Gemen i

Se spune ca aerul intretine focul si din acest motiv nativul din Gemeni se va intelege de minune cu Berbecul.


Cel din urma e aventuros, energic si increzator, in vreme ce primul va stii cum sa faca relatia una cat mai mai palpitanta, aducand mereu ceva nou in viata de cuplu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nativii care se inteleg din priviri: Rac si Scorpion

Cei doi nativi formeaza un cuplu de minune. Cele doua semne de apa se indragostesc rapid si iremediabil. Au aceleasi tabieturi si e lesne de inteles cum de ajung sa se citeasca unul pe celalalt.

Nativii care se inteleg din priviri: Taur si Pesti

Pamant si Apa.

Cele doua semne se sustin reciproc si se inteleg in orice fel de sitiatie. Persoana nascuta in zodia Taur este foarte determinata si foarte incapatanata, insa poate avea multa rabdare, iar asta este de folos in relatia cu nativul Pesti. Acesta din urma este sensibil, intuitiv si empatic si mult mai muncitor decat Taurul, iar din acest motiv cele doua semne formeaza o pereche potrivita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si