Artista a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care a aflat ca sufera foarte tarziu.

Cornel Gales, ramas vaduv in urma Ilenei Ciuculete, spunea atunci ca boala a avut un debut foarte rapid, iar artista s-a prapadit intr-un timp relativ scurt.

"Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex", a declarat Cornel Gales.

Moartea ei a provocat un val de durere in inimile celor care au cunoscut-o si iubit-o. Din pacate, cantareata nu a avut parte de liniste nici dupa ce a trecut in nefiinta.

Nu a trecut mult de la inmormantarea Ilenei si fiii acesteia au intrat in conflict cu Cornel Gales pe tema averii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si