De cativa ani, Diana Belbita de la Exatlon s-a mutat la Oradea, pentru a se antrena cu Sandu Lungu, celebrul luptator de arte martiale mixte si kickboxer. Acesta detine o sala in oras, care se numeste „Centrul de Arte Martiale Mixte Alexandru Lungu”. 

Diana Belbita de la Exatlon se antreneaza cu Sandu Lungu

La 43 de ani, Sandu Lungu are o experienta enorma, iar sfaturile sale pot fi decisive pentru cariera de luptatoare a Dianei Belbita. Lungu este supranumit „Muntele Bihorului” datorita greutatii sale de 165 de kilograme, la o inaltime de 1,82 metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Diana Belbita de la Exatlon este protejata de partenerul ei de antrenament

Pe langa faptul ca este partener de antrenament pentru Diana Belbita de la Exatlon, Sandu Lungu e si un adevarat protector fioros. In trecut, el a fost protagonsitul mai multor pictoriale in care aparea cu atitudini razboinice, menite sa bage groaza in adversarii sai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si