Acesta a fost decorat post-mortem de către seful Politiei Romane si ministrul de Interne cu Emblema de Onoare.

"Daca onoarea, cinstea, corectitudinea si devotamentul sunt calitatile unui om, atunci cariera de politist imbraca toate aceste virtuti. In cinstirea memoriei politistului, distinctia va fi inmanata sotiei acestuia, domnia sa este un nou membru al familiei Politiei Romane.

<\/scr"+"ipt>");

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu ochii in lacrimi si cu cei doi copilasi langa ea, Elena Vezeteu a primit una dintre cele mai mari distinctii ale Politiei Romane. Vizibil emotionata, femeia, recent incadrada ca politist, nu si-a putut stapani lacrimile. A ridicat distinctia si a parasit scena in aplauzele tuturor sefilor din Politia Romana.

Carmen Dan: "Vreau sa le spun inca o data, in special lor, ca tatal lor este un erou."

Sorin Vezeteu a cazut la datorie in noaptea de 20 iulie 2017 pe peronul Garii Burdujeni, dupa ce un individ a venit spre el si l-a lovit de mai multe ori cu un cutit. In ciuda eforturilor colegilor sai, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si