Elena Udrea se afla in aceasta perioada in Costa Rica si niste probleme medicale o tin la pat. Cei de la Romania TV spun ca ea ar avea probleme cu sarcina si se pare ca a pierdut unul dintre gemeni, iar al doilea este in pericol daca aceasta nu va beneficia de repaus total.

"Clienta mea, Elena Udrea, este in Costa Rica. La 26 februarie 2018 ati pus in vedere sa arat ca e in imposibilitate sa se prezinte.

Sunt in posesia a trei inscrisuri. Sunt documente in original. Primul din 22 februarie, care prezinta tabloul medical. Doua zile mai tarziu, va rog sa observati o modificare scrisa de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Si al treilea incris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihna absoluta. Exista perioada definita de medic pentru repaus din data de 13 martie, una de 22 de zile", a explicat instantie supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cei de la Romania TV sustin ca avocatii Elenei Udrea au depus documente medicale din care reiese ca aceasta a pierdut unul dintre copii.

Elena Udrea este de mai bine de o luna in Costa Rica si pe la mijlocul lunii februarie a confirmat ca este insarcinata cu gemeni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si