Anamaria Prodan va petrece Pastele langa mama ei, la spital, iar colegii de breasla ai Ionelei Prodan se roaga pentru ea.

Aneta Stan e o buna prietena a Ionelei Prodan. Cunoscuta cantareata de muzica populara a declarat ca se roaga pentru ca Ionela Prodan sa isi revina.

Cele doua artiste se cunosc de multi ani si au impartasit multe experiente, iar Aneta Stan spune ce suflet bun are Ionela Prodan si ca si-a ajutat mereu colegii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Un suflet foarte rar de om, un suflet foarte bun. A ajutat pe absolut toti colegii. Mi-ar parea rau sa plece dintre noi, dar hotararea o are numai Dumnezeu. Noi o iubim foarte mult si ne rugam pentru revenirea ei la normal. Mai mult de atat ce putem face?", a spus Aneta Stan intr-o emisiune TV. 

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si