Diana Belbita are la activ mai multe medalii si titluri pentru Romania, la diverse competitii nationale sau internationale. Acest lucru a propulsat-o pe Diana Belbita la Exatlon in echipa Faimosilor, ea fiind cunoscuta deja in lumea sporturilor drept „Printesa Razboinica”. Aici a facut echipa buna cu Giani, Catalin si Vladimir pana in urma cu cateva zile, cand acestia au anuntat nominalizarea ei pe motiv ca nu a avut rezultate sportive prea bune.

Surpriza vine insa din faptul ca Diana Belbita apare ca reprezentant al Ungariei la o competitie internationala. Mai mult, numele ei este usor modificat, pentru a putea fi pronuntat de catre organizatori din Belbita Diana Irena in Belbita Diana Irén. Competitia la care romanca a participat a fost Cupa Mondiala de Kickboxing 2014 din Ungaria, iar Diana a luptat la grupa Junior 2/60 kg. La acea vreme, Diana Belbita avea 17 ani si facea deja parte din lotul national al Romaniei de kick-boxing Muay Thai. Belbita a avut doua lupte in cadrul competitiei, clasandu-se in final pe locul 2.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Diana Belbita s-a nascut in Strehaia, Mehedinti, insa a plecat la o varsta frageda la Severin si ulterior la Oradea, unde a continuat sa practice artele martiale. Ea a reprezentat Romania in toate competitiile cu exceptia celei de mai sus, castigandu-si incetul cu incetul faima si respectul adversarelor. De la Exatlon, Alina Pana a mai participat in competitiile de culturism pentru Cipru, stat in care a si locuit o buna perioada de timp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si