Suedezii vor fi inlocuiti de avataruri digitale care vor canta in cadrul unui spectacol-tribut. Avatarurile lor digitale vor canta cel putin unul dintre titlurile lor in cadrul unui show televizat produs de canalul britanic BBC si de cel american NBC, spectacol la care vor participa si alte nume mari ale muzicii pop.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

"Este un soi de spectacol omagial pentru ABBA, avand in centru ceva ce eu numesc 'ABBA-taruri', versiuni digitale ale ABBA", a explicat Bjorn Ulvaeus pentru AFP, preluata de Agerpres. Pentru a crea aceste personaje, artisti "tehno" de la Silicon Valley au efectuat masuratori antropometrice ale celor patru membri ai grupului. Cei patru suedezi vor suferi o cura de intinerire, intrucat avatarurile lor vor arata ca ei in 1979, anul in care au creat hitul "Voulez-vous". Concertul televizat ar trebui sa fie urmat de un turneu la care sa participe avataruri digitale si alte holograme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si