Acum, la aproape un an de la moartea lui Ekeng, ies la iveala niste amanunte dureroase. Sotia lui, Nathalie, a venit in Romania pentru a lua banii pe care fanii lui Dinamo i-au strans pentru a o ajuta, dar in loc sa plece cu cei 20.000 de euro promisi, ea a incasat doar 5.000 de euro, bani platiti de catre Ionut Negoita, patronul celor de la Dinamo.

Cornel Dinu, legenda a ros-albilor, a venit cu o teorie uluitoare si a spus ca banii stransi au fost efectiv tocati de catre suporteri si de oamenii din conducerea clubului. "Au facut ceea ce nici corbii n-ar face. S-au infruptat financiar din exploatarea legendei martirului Catalin Haldan. Asa au facut si cu strangerea celor 22.000 de euro, chipurile pentru familia lui Ekeng, dar banii acestiqa nu au ajuns vreodata la apropiatii mijlocasului", a spus Cornel Dinu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei de la ProSport au stat de vorba si cu un suporter dinamovist, iar acesta spune cu mana pe inima ca banii s-au strans, dar ca nu se mai stie ce s-a intamplat cu ei. "Eu si cu alti oameni din PCH am organizat o strangere de fonduri. Au fost multi spectatori, zeci de mii, si fiecare a contribuit cu cat a vrut.

Am strans banii si i-am numarat, erau aproximativ 20.000 de euro in total, bani cu care voiam sa o ajutam pe Nathalie. Noi am luat banii, cash, si i-am predat clubului pentru a fi trimisi mai departe. Evident, nu am facut niciun act, nu am crezut ca e nevoie de asa ceva.  Banii i-au fost predati lui Elias Bucurica si el ne-a spus ca i-a dat suma lui Ionel Danciulescu. A trecut timpul si, pentru ca tineam legatura in permanenta cu Nathalie, observam cum suma intarzie sa ajunga la ea.  Am discutat si cu cei din Camerun, cu niste verisori ai lui Patrick, si ne-au spus ca n-au primit nimic de la Dinamo".

Pana la urma, Nathalie Ekeng a primit 5.000 de euro din partea lui Ionut Negoita, suma cu care a reusit sa acopere datoriile facute in urma funeraliilor din Camerun. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si