BERBEC

Pentru ei, luna mai se poate dovedi o perioada destul de atractiva, chiar de neuitat, care va fi sustinuta de sprijinul total al astrelor.

Ideea este ca, de obicei, Soarele actioneaza exaltat in Berbec, dandu-i putere, iar acum se va transforma intr-unul dintre astrele dominante care guverneaza cursa cereasca.

Un scenariu similar va avea loc cu Eris, care de obicei joaca rolul opus actionand impotriva Berbecului.

in general, energia lunii mai va sprijini cu siguranta Berbecul, dar va trebui sa depui eforturi pentru a regasi echilibrul perfect intre problemele personale si cele profesionale.

TAUR

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 Nativii Taur sunt, in mod special, favorizati de Venus si de Luna in luna mai cu destule momente de suspans insa intr-un context pozitiv.

Acum, insa, cu siguranta nu trebuie sa iti fie frica de emotiile puternice, orice schimbare ar trebui salutata, mai ales daca nu esti pregatit pentru ea.

Acesta este un moment bun, care va arata altora, si mai important, tie lucrurile ceea ce esti capabil.

Pe de alta parte, responsabilitatea te poate speria si poti sa te prabusesti de epuizare, dar nu fi surprins de rezultat.

GEMENI

Eris este responsabila pentru declinul zodiacal al Gemenilor din ultima vreme, lucru deloc bun pentru ca in loc sa-i ajute, Eris a incercat tot ce se poate pentru a-i rani pe Gemeni si le-a distrus planurile. Dar, in mai iata ca interesantul asteroid isi va schimba preferintele si va juca de partea lor.

Lui Eris i se va alatura liderul ceresc al elementului de aer, Mercur, precum si cea de-a doua stapana a Gemenilor, Ceres.

Ca urmare, a doua luna de primavara poate deveni destul de semnificativa pentru tine, mai ales daca incerci sa iti asumi schimbarea. intr-o anumita masura, aceasta perioada te va testa si pentru ca va trebui sa te adaptezi la noile conditii.

Citeste mai mult pe kfetele.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si