Omul doarme aproximativ o treime din viata, arata statisticile. Iar somnul trebuie sa fie la fel de important ca si restul vietii. Pentru o odihna de calitate sunt relevante o serie de lucruri precum: stare psihica, alimentatia, linistea, dar si salteaua pe care o folosim.

Practic, salteaua este obiectul din pat cu care avem efectiv contact zilnic, iar somnul nostru depinde si de calitatea ei.

Un criteriu important este ca salteaua pe care dormim sa previna durerile de spate sau musculare si sa ne ajute sa avem un somn cat mai odihnitor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Saltelele pentru pat de la MadeRomania.ro sunt de o calitate superioara, fiind realizate de producatori romani. Exista o gama variata pusa spre vanzare, avand posibilitatea sa alegem, in functie de necesitati, saltele cu spuma, ortopedice, cu memorie, din latex suta la suta natural sau pocket. Nu doar ca vom cumpara produse de calitate, dar acestea vor proveni de la producatori romani, multi dintre ei exportand produse in spatiul UE pentru ca nu au piata de desfacere in Romania, intrucat romanii achizitioneaza bunuri de la magazine, acestea fiind importate.

Ca atare, aveti posibilitatea de a incuraja afacerile romanilor.

De ce trebuie sa tineti cont in alegerea saltelei

Atunci cand achizitionam o saltea trebuie sa ne asiguram ca are dimensiunile corecte pentru a putea fi fixata in cadrul patului. Este evident ca daca dimensiunile nu sunt cele potrivite, nu vom avea un somn confortabil.

De asemenea, este foarte important gradul de durittate al saltelei.

Desi, la prima vedere, o saltea moale pare varianta cea mai potrivita, in realitate lucrurile nu stau asa pentru ca un astfel de produs va poate da dureri de spate. Ca sa nu aveti dureri de niciun fel recomandate sunt cele care au o duritate medie si care pot prelua forma corpului.

Chiar daca acest tip de saltea este cel mai recomandat, trebuie tinut cont de nevoile dumneavoastra. Daca aveti copii, trebuie sa acordati o importanta deosebita modului in care alegeti salteaua, pentru a fi de calitate. Trebuie sa va orientati fara a neglija nevoile fizice ale copilului, recomandate fiind saltelele cu spuma, cu proprietati anialergice si antibacteriene, care sa permita o aerisire eficienta si sa nu favorizeze formarea bacteriilor.

Achizitia, la pret mai mic fata de marile magazine

Alegerea poate fi facuta cu atat mai mult cu cat preturile sunt foarte accesibile. Costurile sunt cuprinse intre 260 de lei si pot ajunge la peste 5.400 de lei, bineinteles fiind diferite in functie de compozitie si de gradul de confort pe care il da respectivul produs.

Trebuie sa luati in calcul ca Made Romania reuneste si promoveaza producatorii romani, avand posibilitatea de a achizitiona produse autohtone si de a ajuta la dezvoltarea firmelor romanesti. Un plus este faptul ca societatile care pun spre vanzare saltele pentru pat de la Made Romania au un real succes in state din Uniunea Europeana, respectand standarde de inalta calitate.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din pacate, unor astfel de firme le este greu sa aiba piata de desfacere in Romania, insa angajatii sunt pregatiti pentru a furniza cele mai performante produse, avand in vedere ca acestea sunt realizate, in principal, pentru export.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si