Castigi foarte bine, insa banii pe care ii produci in fiecare luna nu sunt niciodata suficienti? Daca asa stau lucrurile, inseamna ca nu iti gestionezi corect cheltuielile lunare. Iar daca vrei sa-ti administrezi mai bine banii pe care ii incasezi luna de luna, este obligatoriu sa constientizezi cum ii cheltuiesti. Atfel spus, sa-ti intelegi pe ce se duc banii tai, chiar daca tu nu-ti dai seama.

Masina veche

Ai din ce in ce mai multe probleme cu masina ta si in fiecare luna esti nevoit sa faci o vizita la un mecanic auto pentru una sau mai multe reparatii? In aceasta situatie, ar fi bine sa iei in calcul sa scapi de masina ta veche si sa gasesti o alta solutie de transport. In cazul in care autoturismul este indispensabil pentru tine, gandeste-te sa-ti cumperi unul nou. Daca nu ai bani pentru un autovehicul nou sau ai, insa nu vrei sa-ti dai toate economiile pe o masina, ai putea opta pentru un contract de leasing financiar sau leasing operational. Inainte sa alegi una dintre cele doua variante, analizeaza-le plusurile si minusurile: leasing operational vs. leasing financiar. Daca ai o afacere, leasingul operational reprezinta o varianta mai buna decat leasingul financiar, deoarece companiile de leasing operational au, in prezent, oferte avantajoase pentru antreprenori.

Un contract de leasing operational iti permite sa conduci o masina noua fara sa fie nevoie sa o cumperi. Tot ce trebuie faci este sa platesti o chirie lunara catre compania de leasing operational. Poti incheia un contract de leasing operational pe doi, trei sau mai multi ani, iar la sfarsitul sau fie il reinnoiesti, fie nu.

Cablul TV

Ai un televizor in locuinta, dar obisnuiesti sa-l deschizi doar de doua ori pe an? Totusi, platesti abonament la cablu in fiecare luna? De ce faci asta? Mai mult, de ce mai ai televizor? In situatia

in care nu ti-a pasat de abonamentul tau TV pana acum, ar fi bine sa-ti schimbi abordarea. Chiar daca nu percepi plata abonamenului lunar ca pe un efort financiar, nu ar fi mai bine sa faci altceva cu banii respectivi?

Apartamentul cu patru camere

Locuiesti cu chirie, singur, intr-un apartament cu patru camere? Poate ca ar fi cazul te muti intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu doua camere. Sa locuiesti intr-un apartament cu o suprafata mai mica poate sa fie la fel de confortabil ca si cand ai sta intr-un apartament de peste 100 de metri patrati. Important este ca apartamentul mai mic sa fie amenajat perfect, in functie de nevoile si de preferintele tale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In plus, pentru inchirierea unei locuinte mici vei plati la jumatate fata de cat esti obligat sa scoti din buzunar pentru apartamentul cu patru camere. Ca sa nu mai vorbim de cheltuielile cu intretinerea lunara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si