Anchetatorii italieni au dat astazi publicitatii noi elemente din cadrul anchetei, elemente care duc catre un posibil criminal, in persoana lui Carmine Ferrante, un italian care a mai suferit o condamnare, pentru  o fapta similara. Se pare ca Ferrante ar mai fi responsabil si de moartea Alinei Roxana Ripa, o alta romanca descoperita fara viata la Salerno.

Rezultatele testelor ADN duc spre o singura persoana, Carmine Ferrante,

sustin anchetatorii.

Tanara argeseanca se pare ca era prostituata,  exact ca si prima victima, iar persoana suspectata a fost ultima care le-ar fi vazut in viata pe ambele. Ambele victime au fost violate inainte de a fi ucise.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ancheta, anevoioasa, continua si acum, iar trupul argesencei este inca la morga unui spital din localitate, pentru cercetari, astfel ca biata tanarar nu a avut parte nici macar de o slujba de ingropare.

Sursa: italiadiaspora.it

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si