Decizia lor, contestata de multi, a fost dusa pana la capat, astfel incat Sofia invata si acum acasa, in sistem home schooling, un invatamant nou, care nu are foarte multi adepti cel putin la noi in tara. Dar, acest sistem permite celor din familia Bucur-Nalbaru sa calatoreasca in toata lumea fara a tine cont de faptul ca este sau nu vacanta scolara.

 

Sofia studiaza pe laptop, in timp ce Roxana deseneaza, iar Kadri se distreaza

De exemplu, in aceasta perioada, ei se afla in Irlanda, unde Dragos Bucur a fost solicitat intr-un proiect cinematografic.

Asa ca, in urma cu cateva zile, intreaga familie s-a urcat in rulota si a strabatut Europa pana la destinatia finala. Chiar daca se afla in Irlanda, Sofia isi continua studiul zilnic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dana Nalbaru a postat o imagine cu micuta de 11 ani, care se afla in fata laptopului si studia, in timp ce fratii ei mai mici se jucau. “Copiii studiaza, deseneaza si e veselie”, a scris Dana Nalbaru in dreptul imaginii. Nu este prima data cand Dana Nalbaru posteaza imagini in care arata ca Sofia studiaza temeinic desi nu merge la scoala in adevaratul sens al cuvantului. 

Dragos Bucur si Dana Nalbaru sunt parintii a trei copii: Sofia de 11 ani, Kadri de aproape 3 ani si Roxana de 5 ani, ultima fiind fetita pe care au infiat-o in urma cu un an. De altfel, pe noul membru al familiei lor, Dragos Bucur l-a prezentat chiar la premiera unui film de-al sau, atunci cand au venit la eveniment "in 5". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si