Angela Millthorpe a fost diagnosticata cu cancer de plamani, dar, in loc sa isi planga de mila, femeia a dat dovada de o tarie de caracter impresionanata. Mama a opt copii, Angela a stiut ca sotul ei trebuie sa fie pregatit pentru momentul in care va trebui sa ii creasca singur pe cei opt copiii si l-a pregatit intens pentru asta.

In putinul timp care i-a ramas, femeia si-a gabat sotul la "un curs intensiv de pregatire", astfel incat sa acesta sa ii suplineasca cat mai bine lipsa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Angela l-a invatat pe Ian cum sa le impleteasca parut fetitelor, cum spele copiii pe cap fara sa le intre spuma in ochi, cum sa calce si cum sa le pregateasca felurile de mancare preferata ale copiilor.

Pana nu s-a asigurat ca Ian este pregatit sa ramana singur cu cei 8 copii, Angela a dus o lupta teribila cu cancerul. Din pacate, la 6 lunii de la aflarea teribilului diagnostic, mama celor 8 copii si-a dat ultima suflare.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si