Femeia lucra ca ingrijitoare in localitatea Salve din provincia Lecce, Italia, pentru o batrana si a inceput sa se simta rau in ziua de 14 iunie, cand era la piata. Ionica, in varsta de 35 de ani, a fost luata cu salvarea si dusa la un spital, insa medicii i-au prescris un antibiotic si au trimis-o acasa, cu explicatia ca nu are nimic grav.

Ionica era de cinci ani in Italia, impinsa de saracie si de

dorinta de a le oferi celor doi copii o viata mai buna. Acum, doar trupul ei neinsufletit va ajunge acasa, si asta cu ajutorul oamenilor de bine, care au demarar o strangere de fonduri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“De azi pana pe data de 29 iunie 2018, strang fonduri cu acordul familiei pentru repatrierea doamnei Ionica, moartã la 35 ani. Cu acesti bani se va plãti transportul Italia-Romania, iar dacã o sã strangem bani in plus, o sã ajungã la copii. A lãsat doi copii minori acasã. Dumnezeu a ales acest destin pentru ea, iar noi, romanii din diaspora, trebuie sã renuntãm la un pachet de tigãri ori o bere pentru a face un gest de umanitate.

Azi existi, maine nu se stie, iar in aceastã viatã nu avem siguranta cã in urmãtoarea orã suntem in viatã. Tot ce rãmane dupã noi e doar binele fãcut. Din intreaga noastrã viatã ce trãim pe acest pãmant ne alegem doar cu o cruce sfantã la mormant. Am incredere in romani, am incredere in cunoscuti cã o sã reusesc ca Ionica sã ajungã acasã, in Romania”, a scris pe o retea de socializare doamna Ionela Clinci, presedinta Asociatiei A.R.I.
Diaspora din Lecce, potrivit vremeanoua.ro.

Ionica Grigoras a murit pe 15 iunie din motive inca necunoscute: “Nu se stia suferinda de ceva, s-a simtit dintr-odata rau joi, 14 iunie, cand era la piata si de acolo a fost transportata cu ambulanta la spitalul din Tricase. A fost supusa unei serii de consultatii din care nu a rezultat ca ar fi suferit de vreo anomalie particulara. Doctorii i-au prescris doar un tratament cu antibiotic si au lasat-o sa plece acasa. In dimineata de vineri, tanara femeie, simtindu-se rau, ar fi mers la medicul de familie care, dupa vizita, a asigurat-o ca nu sufera de nimic grav, spunandu-i sa continue tratamentul cu antibiotice. S-a intors acasa si pana in seara, Ionica Grigoras a decedat. Cauzele decesului ei se vor stabili probabil pe data de 28 iunie cand este programata autopsia trupului neinsufletit. O primã audienta va avea loc in ziua de 27 iunie la Tribunalul din Lecce”, potrivit roitalianul.com.

Procuratura din Lecce a deschis o ancheta.

Au fost puse sub sechestru toate cartelele clinice si analizele efectuate de medici.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si