Potrivit referatului de arestare, cei doi tineri din Darova care au ucis un taximetrist din Lugoj in varsta de 77 de ani au premeditat crima, iar taximetristul le-a fost o tinta usoara.

Cei doi tineri sunt prieteni de aproximativ doi ani, iar in seara zilei de 13 iunie s-au intalnit si au pus la cale planul. in jurul orei 01.00 cei doi au pornit spre casa unui vecin din localitatea Darova, hotarati sa il omoare si sa ii fure masina cu care sa fuga de acasa.

Cei doi aveau asupra lor un cutit. Dupa ce au pus la punct detaliile, i-au cerut unui al treilea prieten un cutit, pentru ca fiecare dintre ei sa aiba cate unul, apoi au pornit spre casa vecinului, insa nu au putut intra in curte, astfel ca au renuntat la plan, nu insa si la idee.

Cei doi au inceput sa se plimbe prin comuna, in speranta ca vor gasi pe cineva care sa ii ia la ocazie si caruia sa ii fure masina. Nici planul acesta nu a fost dus la bun sfarsit, pentru ca in timpul noptii nu circulau multe masini prin localitate, astfel ca baiatul de 15 ani a avut ideea sa sune la o firma de taxi si sa faca o comanda. Cinci minute mai tarziu masina condusa de barbatul ce avea sa fie omorat a ajuns la locul cerut, in centrul comunei Darova.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Odata ce au vazut ca taximetristul este in varsta, cei doi au presupus ca misiunea lor va fi si mai usoara si si-au pus in aplicare planul. Cel mai mic dintre baieti s-a urcat in fata, pe scaunul din dreapta soferului, in timp ce baiatul de 17 ani a urcat in autoturism chiar in spatele victimei.

in momentul in care taximetristul le-a cerut celor doi banii pentru cursa, acestia l-au lovit pe barbat cu cutitele in gat, in zona fetei si in piept. soferul a incercat sa deschida portiera, insa a fost prins de tanarul de 17 ani si tras inapoi in masina.

Agresorii l-au impins pe sofer pe scaunul din dreapta, cel mai mic dintre ei s-a mutat pe bancheta din spate, iar cel mare s-a pus la volan si a condus masina spre orasul Buzias, pentru a scapa de taximetrist. Ajunsi in zona padurii de la Sinersig, cei doi l-au luat de picioare pe taximetrist si l-au tarat afara din masina, aruncandu-l intr-un canal, dupa care i-au luat banii din buzunar si s-au intors la masina, unde au spart cupola de taxi, statia si casa de marcat si le-au aruncat in padure. Din bordul masinii au mai furat un telefon.

Pe drum, cei doi au aruncat un covoras plin de sange din masina si au incercat sa stearga urmele de sange din autoturism cu niste carpe gasite. Apoi, au mers mai departe spre Buzias, iar pe autostrada, spre Timisoara, au oprit la Gara de Nord. Cei doi si-au continuat drumul spre zona Stadionului „Dan Paltinisanu”, unde au vandut telefonul furat, pentru 300 de lei. Baietii si-au continuat drumul, iar cutitele le-au aruncat in zona Parcului Copiilor. Tot aici au abandonat si masina, dupa ce au ramas fara combustibil, mai spun procurorii.

Luni, judecatorii Tribunalului Timis au decis arestarea preventiva pentru de 30 de zile a celor doi tineri.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, tanarul de 17 ani este recidivist, fiind implicat intr-o bataie care a avut loc intr-o sala de clasa a Liceului ”Aurel Vlaicu” din Lugoj. Tanarul a fost gasit vinovat pentru loviri si alte violente, dupa ce, impreuna cu un coleg, a batut un adolescent pentru o persupusa datorie de doi lei. Judecatorii au decis, in luna aprilie a acestui an, sa ii aplice tanarului masura educativa, in libertate, cu asistare zilnica timp de sase luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si