Draghia a decis sa doneze premiul de 100.000 de euro unor copiii cu probleme si, poate desi multi cred ca a facut asta ca sa "dea bine la TV", ei bine, Vladimir demonstreaza ca asa este el, un SULFETL URIAS.

Castigatorul Exatlon a facut un gest de milioane si saptamana trecuta, atunci cand a anuntat ca va participa la un maraton de inot, alaturi de cativa amici, totul pentru a ajuta o mama sarmana si pe cei patru copii ai ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Vladimir va participa la Swimthonbucuresti ca reprezentant al echipei "Team Hope (n.r. Echipa Sperantei)" si va lupta ca Violeta sa poata sa stranga banii necesari pentru a se muta intr-o casa primitoare alaturi de cei patru copii ai sai.

"Violeta si copiii ei locuiesc intr-o camera de sase metri patrati, in conditii precare, in curte cu alti membri ai familiei Violetei unde, din pacate, nu au niciun drept legal de a locui si de unde ar putea fi evacuati oricând.

Ajutorul social de 550 de lei pe luna este insuficient pentru a asigura chiar si hrana in unele zile, iar copiii ajung sa cerseasca in trenuri. Violeta este invinsa de viata, dar isi doreste sa isi pastreze copiii alaturi si vrea sa le ofere un altfel de viitor, insa, fara ajutor, nu poate sa depaseasca situatia actuala.  Cu sprijinul nostru, Hope and Homes for Children le poate oferi copilaria pe care o merita, alaturi de mama lor."
, a scris Vladimir despre cazul pentru care va inota la eveniment.

Obiectivul echipei din care face parte Vladimir Draghia este acela de a reusi sa stranga 10.000 de lei din donatii pentru ca Violeta sa duca o viata mai buna. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si