Fanii si prietenii se gandeau ca urmeaza nunta, insa Nella si Ionut au decis sa puna punct relatiei. Intr-o interventie in direct la emisiunea Wowbiz, Nella a explicat ce s-a intamplat de s-a ajuns la despartire. Tanara spune ca au fost mai multe neintelegeri, insa picatura care a umplut paharul ar fi infidelitatea sotului.

Mai exact, ea spune ca a primit o fotografie in care Ionut Jaguarul est ein pat cu alta

femeie. Pentru a demonstra ca nu minte, ea a trimis poza in direct.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"As fi putut intelege orice si el stie asta...pana in momentul in care i-am gasit o conversatie cu altcineva. Isi dadea intalnire cu persoana respectiva.", a spus Nella.

"Mi-am dat seama ca este facebook fals, de aceea am si cerut o poza cu persoana respectiva.

Mi-am dat seama ca este un cont fals si nu am mai raspuns. Am vorbit cu ea, am avut o discutie si i-am recunoscut ca am vorbit. Am fost ironic, nu mi-am dat intalnire. Eu aveam in minte si voiam sa fac foarte repede acest lucru cu sala de sport si cu tricourile", a explicat Ionut.

VEZI PE PAGINA URMATOARE FOTOGRAFIA CU IONUT SI PRESUPUSA SA IUBITA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si