"Nu mai am timp sa astept dupa statul roman sa-mi rezolve problema". Acestea au fost ultimele lui cuvinte intr-un material difuzat de Stirile Kanal D. Din pacate, a avut dreptate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Calin Farcas duce de doi ani o lupta contracronometru cu moartea si alta cu sistemul: boala grava i-a afectat ambii plamani si desi a depus eforturi uriase in tot acest timp ca sa ajunga pe o lista de transplant, spune ca s-a lovit de usi inchise.

Nepasarea autoritatilor l-a facut pe Calin sa ceara ajutorul celor din jur. In doar 3 zile, a reusit sa stranga 200 000 de euro. Visa sa plece in India pentru transplant. In Europa nu era posibil pentru ca nu exista acord cu Eurotransplant.

Insa, in asteptarea dupa documente, Calin a cedat.

Duminica seara, Calin Farcas s-a stins la Institutul Marius Nasta din Capitala. Avea 29 de ani si este una dintre victimele lipsei unui acord al tarii noastre cu Eurotransplant, dar si a birocratiei.

Drumul actelor i-a fost fatal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si