Charlotte si Shepherd, din Marea Britanie, s-au cunoscut pe un site de matrimoniale si dupa lungi discutii au decis sa se intalneasca. Entuziasmata ca-si va cunoaste barbatul vietii sale, tanara s-a imbracat intr-o rochie rosie si a plecat spre restaurant cu gandul sa-l impresioneze pe barbat.

Ajunsi in local, cei doi au consumat vin si au stat minute bune

la povesti. La un moment dat, barbatul a invitat-o la o plimbare cu barca. Presa locala relateaza ca acesta isi achizitionase barca cu motor cu scopul de a impresiona femeile.

Dupa o plimbare linistita, tanara l-a rugat sa o lase sa preia controlul barcii. In acel moment, s-au rasturnat cu barca. Niciunul dintre ei nu purta vesta de salvare. Tanara s-a lovit de trunchiul unui copac si a murit cateva ore mai tarziu la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Acest caz se refera la utilizarea barcii de catre inculpat ca parte a ritualului sau de seductie. In drumul lor, Charlotte a schimbat locurile cu Shepherd si a preluat controlul barcii, dar in timp ce incerca sa evite barajele, s-a izbit, fapt ce a dus la rasturnarea barcii”, se arata intr-un comunicat al autoritatilor.

Ancheta in acest caz continua.

Sursa: metro.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si