Monica Tatoiu a fost 10 ani directorul unei companii cunoscute de cosmetic, perioada in care a avut, asa cum a spus in numeroase ocazii, un salariu urias si a cotizat sume imense la stat. Asa ca, acum Monica Tatoiu are o pensie de 10.000 de lei. Dar, acesti bani abia ii sunt de ajuns “atunci cand imi face cu ochiul cate o haina de blana”, a marturisit Monica Tatoiu. 

Insa, averea familiei Tatoiu este uriasa. Intr-o emisiune tv, fosta afacerista a precizat ca sotul ei este cel care administreaza banii familiei, dar ca ea stie ca sunt foarte multi si nu se termina indiferent cat de mult cheltuiesc sau cate calatorii fac. “Nu pot sa-i cheltuiesc pe toti in viata asta. Atat de multi bani am. Tatoiu ii tine, el ii inmulteste”, a spus fosta afacerista.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In 2007, Monica Tatoiu a vorbit despre averea sa in revista economica Business Standard. Atunci, fost afacerista a spus si niste cifre. “Am patru milioane de euro in conturi bancare in Romania, doua milioane de euro valoreaza casa in care locuiesc, plus actiunile de la Stockholm”, dezvaluia Tatoiu, care estima ca are o avere de 7,5 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si