Potrivit Il Messaggero, incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, intr-o zona de la periferia capitalei Italiei. Fetita de numai un an se afla in bratele mamei sale, pe strada Palmiro Togliatti, atunci cand femeia a realizat ca are sange pe maini. A ajuns urgent la spital, unde medicii i-au extras din spate un mic corp metalic, ce pare a fi un proiectil de arma cu aer comprimat.

Carabinierii au declansat o ancheta.

Exista suspiciuni ca ar fi vorba de un atac rasist, deoarece familia, originara din Romania, traia intr-o tabara de nomazi de la marginea Romei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Primarul Romei, Virginia Raggi, a cerut "sa se faca lumina" in acest caz. si presedintele regiunii Lazio, Nicola Zingaretti, a descris situatia drept "foarte grava": "Sper sa fie clarificat incidentul cat mai rapid si sa se faca dreptate in acest caz oribil".

"Ambasada Romaniei la Roma are in atentie cazul semnalat si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii cu privire la circumstantele producerii incidentului, cetatenia, identitatea si starea de sanatate a persoanelor afectate.

Pana la acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost receptionate solicitari de asistenta consulara in legatura cu acest incident. Ambasada Romaniei la Roma mentine cazul in atentie, este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in limita competentelor legale", se arata intr-un comunicat MAE.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si