"Din informatiile pe care le am, acum nu mai este vorba despre salvarea unei vieti, ci despre gasirea unui cadavru", a declarat, duminica, la Antena 3, ministrul Daea.

"Este un eveniment tragic(...) Din informatiile pe care le am, acum nu mai este vorba despre salvarea unei vieti, ci despre gasirea unui cadavru", a afirmat ministrul Agriculturii.

El a spus ca directorul APIA Cluj se afla sambata la o cabana de pe malul

Lacului Belis impreuna cu alte trei persoane, iar timp de mai multe ore s-a plimbat cu acestea cu barca pe lac, dupa care au revenit la cabana. La scurt timp, Adrian Zaharia a luat barca si a plecat din nou, singur, la o plimbare pe lac.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Din informatiile pe care le am de la directorul adjunct al APIA, Adrian Zaharia a plecat ieri cu doi baieti si o fata la o cabana, apoi au luat barca si au plecat pe lac, unde au stat pana pe la ora 20.30.

Ei s-au intors apoi la cabana, iar la scurt timp Adrian Zaharia a decis ca, pana cand ceilalti pregatesc mancarea, sa reia plimbarea pe lac si a plecat cu barca. A luat si vesta de salvare, pe care nu a pus-o inca pe corp. Un cetatean a vazut barca goala, plutind in deriva, iar de atunci au inceput cautarile", a afirmat Daea.

Scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, alaturi de pompieri din

Cluj, il cauta pe directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia, care ar fi cazut dintr-o barca in Lacul Belis, in apropiere de baraj.

Adrian Zaharia, in varsta de 40 de ani, este director al APIA Cluj din ianuarie 2013. Corpul de control al Ministerului Agriculturii a facut mai multe verificari la APIA Cluj, in ultimii ani, din cauza plangerilor unor angajati ai institutiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si