Moartea Petronelei, o tanara de 19 ani, injunghiata de Bogdan Ionel, a indurerata multa lume. Tanara era clasa a XII-a intr-un liceu din Botosani, era frumoasa si ii placea sa pozeze.

Pasiunea ei pentru fotografie se pare ca i-a adus sfarsitul, pentru ca se afla in padure cu Bogdan Ionel, cel care a omorat-o, pentru o sedinta foto. Baiatul de 17 ani a marturisit anchetatorilor ca ar fi injunghiat-o pe Petronela pentru ca tanara i-ar fi jignit iubita spunandu-i ca e urata si grasa. 

Daca Bogdan Ionel se afla acum in arest, el solicitand judecatorilor la inceputul lunii iulie sa fie eliberat, apropiatii o plang pe tanara moarta. Petronela ar fi trebuit ca luna trecuta sa dea bacalaureatul si acum sa sarbatoreasca.


“Era o fata isteata, care invata bine si care se integrase foarte bine in colectivul clasei a XII-a, desi venise prin transfer la noi in scoala doar la inceputul anului scolar”, povesteau reprezentantii Colegiului Economic din Botosani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Colegii ei o indragisera pe tanara mereu cu zambetul pe buze si plina de viata, care ar fi trebuit ca luna trecuta sa dea bacalaureatul cu ei si care, poate, acum ar fi fost studenta.

Petronela Mihalachi a sfarsit in aprilie, injunghiata de 30 de ori cu un cutit de Bogdan Ionel.

Cadavrul ei a fost gasit in Padurea Pacea de langa Botosani, iar criminalul a fost descoperit doar cateva ore mai tarziu. Acesta si-a recunoscut crima, insa in timpul anchetei si-a schimbat de mai multe ori declaratiile. El se afla si acum in arest preventive desi a cerut de mai multe ori sa fie anchetat in libertate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si