Barbatul din Targu Mures era cu sotia in masina, vineri, cand a inceput o altercatie iscata din faptul ca sotia lui, aflata la volan a claxonat un grup de oameni. Barbatul s-a dat jos din masina, iar agresorii s-au napustit asupra lui. Omul a fost luat la bataie cu pumnii si picioarele de catre trei barbati si o femeie de etnie roma, care apoi au disparut. Barbatul a sesizat autoritatile si s-a deschis un dosar penal.

"Am iesit de pe bancheta din spate si am zis catre el: Ce vrei ma, sa o bati pe nevasta mea? Atunci...m-a plesnit si a venit si mama lui prin spate,..., m-a lovit cred cu ceva in cap, ca nu imi amintesc. Am cazut jos! Se vede ca am cazut jos si cat eram de ametit si jos s-a intamplat ce s-a intamplat.  M-au batut mar. Am doua coaste rupte, doi dinti sariti, ochiul mi-i vanat”, a povestit victima la un post de televiziune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„In urma cercetarilor efectuate de catre politisti a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, fiind efectuate cercetari pentru lamurirea imprejurarii comiterii faptei”, a spus Ramona Varodi, purtator de cuvant IPJ Mures.

sursa: digi24.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si