Daca in primul sezon Exatlon, Jana Voiculescu, fosta profesoara de sport a lui Stefan Floroaica a fost, asa cum era normal, mare fana a fostului sau elev, acum ea si-a ales deja un concurent favorit desi emisiunea nici nu a inceput.

Alin Bogdan Andronic este favoritul fostei profesoare a lui Stefan Floroaica

“Sunt o razboinica veritabila. L-am sustinut cu trup si suflet pe Stefan Floroaica, acum l-am regasit in persoana lui Alin Bogdan Andronic.

Mi se pare ca ei doi seamana foarte mult. Mi-a fost suficient sa vad cateva fotografii si cateva filmulete cu Alin ca sa-mi dau seama de asta. Iubeste adrenalina la maximum, sub toate formele ei, incepand cu ascensiuni montane la mari inaltimi, participarea in concursuri gen Exatlon, chiar mai dure, zbor, schi nautic pana la multe alte forme de miscare, la care as adauga hobby-uri ...fotografia, calatoriile si nu in ultimul rand un pic de nebunie frumoasa. Am sentimentul ca ei doi se aseamana ca si caracter. Bafta, Bogdane, fara accidentari si vei avea drum lung in aceasta unica experienta a vietii!”, este mesajul fostei profesoare de sport a lui Stefan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Apoi, dupa ce a vazut promo-ul in care Bogdan apare in prim –plan in echipa Razboinicilor, Jana Voiculescu a comentat: “Deja din ce am vazut in Promo, Bogdan si-a facut punctele, a fost imbratisat de colegi cu mare bucurie, pare chiar a fi un lider si a sarit imediat in aplanarea conflictului iscat de noul “Kirita” de la faimosi.

Pozitia pe trambulina foarte frumoasa, este si un inotator foarte bun. Am stiut ce sa aleg inca inainte de inceperea concursului. Nu pot decat sa ma bucur. Hai Razboinicii, hai Bogdan!”.


Ramane de vazut daca dupa emisiunea de azi, difuzata de Kanal D, de la ora 19.30, fosta profesoara de sport a lui Stefan isi va pastra parerea despre Alin Bogdan Andronic, noul concurent din sezonul 2 Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si