Dupa luni de zile in care intre Petre Geambasu si fiul sau, Calin, au abundat tot felul de acuzatii, seniorul da semne ca a depasit faza scandalului din familie, devenind brusc impaciuitor la adresa baiatului. Deranjat de faptul ca in presa s-a vehiculat informatia ca ar fi cantat cu orchestra sa la nunta fiului lui Liviu Dragnea, Petre Geambasu a tinut sa faca lumina in acest caz, laudandu-si surprinzator odrasla.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Doamnelor, Domnilor, dintr-o greseala pe care nu mi-o explic posturile de Televiziune au anuntat ca la “nunta anului” de duminica ce a trecut ar fi cantat orchestra mea, "Petre Geambasu Show Band". Gresit. “Calin Geambasu Band” a avut cinstea de a evolua in fata a circa 1.000 de invitati, alaturi de alti artisti consacrati de muzica folclorica. Ca parinte, nu pot decat sa ma bucur imens ca orchestra fiului meu a fost cea aleasa a sustine programul artistic la acest deosebit eveniment.

Tin sa fac inca o precizare: noi artistii nu avem culoare politica. Singura noastra menire este aceea de a ne demonstra harul cu care ne-a inzestrat Bunul Dumnezeu spre a va descreti fruntile, de a va aduce un dram de fericire in plus si- prin prestatia noastra- de a va face sa treceti mai usor peste greutatile vietii", a marturisit Petre Geambasu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si