Brosura prezinta asa-zisele pericole ale vaccinariim iar autorii acesteia sustin ca in compozitia vaccinurilor se afla „fetusi avortati” si pesticide. Mai grav este ca brosurile au insemnele Ministerului Sanatatii, UNICEF si Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Asta pentru ca initial, brosura facea parte dintr-o campanie pro-vaccinare, insa cei care au realizat actualul flyer au pastrat fotografia de pe prima pagina si insemnele celor trei organizatii, modificand doar titlul.

Cazul a ajuns si in atentia deputatului Gabriela Podasca de la Pro Romania, care a solicitat Ministerului Sanatatii sa iasa public si sa infirme asocierea cu aceasta campanie anti-vaccinare.

Ea a mai spus ca legea vaccinarii este blocata de luni intregi in Parlament si ca nu exista scuze pentru copiii care mor in Romania pentru ca nu au fost vaccinati la timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe de alta parte, Asociatia „Pro Decizii Informate”, care militeaza impotriva vaccinarii obligatorii si a carei adresa se gaseste pe spatele pliantului, sustine la randul ei ca pliantul este contrafacut. Printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, Asociatia admite ca distribuie de mai multa vreme brosuri in care prezinta pericolele vaccinarii, insa acestea nu poarta insemnele Ministerului Sanatatii, ale UNICEF sau ale Oragnizatiei Mondiale a Sanatatii.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si