Accidentul s-a produs in localitatea Soci pe Drumul European 85. Un microbuz din Republica Moldov s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului cel putin 11 persoane au fost ranite. A fost solicitat de urgenta ajutorul medicilor de pe ambulanta.

Pana la venirea salvatorilor, localnicii au sarit in ajutor, iar traficul rutier in zona a fost blocat, relateaza presa locala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cele 11 victime, zece din microbuz si soferul din cealalta masina, cu varste cuprinse intre 19 si 42 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal Pascani, UPU Sfantul Spiridon, Neurochirughie si Spitalul Militar. Au suferit lovituri la cap, coloana si diferite fracturi.

„Am decis ca la Pascani sa ramana trei pacienti cu leziuni care nu le pun viata in pericol, dar necesita investigatii, si am adus in Iasi ceilalti pacienti.

Am repartizat toti pacientii in functie de leziunea primordiala, dar toti au insa leziuni multiple, sunt insa constienti (…). Leziunile sunt de timp fracturi, traumatism toracic, traumatism de bazin. Vor fi zile si ore de investigatii si tratament pentru toti acesti pacienti” a precizat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

In cauza a fost deschis un dosar penal, iar cercetsrile vor continua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si