Cei doi barbati, victima, de 48 de ani si prietenul lui, in varsta de 36 de ani, detineau legal arme si au mers impreuna la o partida de vanatoare neautorizata, in Padurea Saru, judetul Olt. Barbatul mai tanar a crezut ca vede un animal salbatic si a tras, insa victima lui a fost chiar prietenul vanator.

„Din primele verificari, politistii au stabilit

ca un barbat de 48 de ani, din comuna Barza, ar fi fost impuscat accidental in timpul unei partide de vanatoare neautorizate, de un barbat de 36 de ani, din comuna Barza”, a declarat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Politistii au deschis un dosar amplu, in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa, braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

sursa: cotidianul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si