Astrele dezvăluie tot! Descifrăm împreună misterele zodiilor!

Berbec

Unul dintre lucrurile pe care un berbec nu ar putea să le recunoască niciodată, dar pe care îl simte într-adevăr, este că are nevoie, în permanenţă, de validare socială. Chiar dacă duritatea pare să fie caracteristica definitorie a acestei zodii, Berbecii au o latură sensibilă accentuată- ce-i drept, destul de ascunsă de ”ochii lumii”.

Taur

Taurii sunt cei care caută, continuu am putea spune, siguranţa financiară. Deşi poate să pară că este o fire prietenoasă, căreia îi place să ofere, pentru Taur totul se opreşte la bani. Orice ar face şi oricât de mult ar încerca să se controleze, această zodie este ahtiată după profit!

Gemeni

Dacă ai avut ocazia să cunoşti vreo persoană născută în zodia Gemenilor, probabil că ai văzut că, cel puţin în aparenţă, Gemenii nu îşi prea pot masca sentimentele reale faţă de anumiţi oameni sau vizavi de anumite situaţii. De fapt, marele secret al unui Gemăn este că are, deseori, tendinţa de a manipula.

Rac

Sensibilul Rac are un mare defect: acela că, în ciuda faptului că are o bunătate ieşită din comun, nu îi poate ierta pe cei care i-au greşit grav! Nici după ani de zile, racii nu pot să elimine ranchiuna pe care o păstrează în suflet faţă de cei care au profitat de bunătatea sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Leu

Leulul se numără printre cele mai senzuale semne zodiacale. Senzualitatea sa ieşită din comun face ca această zodie să nu aibă nicio reţinere atunci când este în dormitor şi nu numai! Cu siguranţă că reprezentanţii acestei zodii sunt cei care nu ar putea accepta provocarea unei angajări videochat la Glamour Studio!

Fecioară

Fecioara poate fi recunoscută uşor, deoarece are, deseori, un curaj ieşit din comun. Dincolo de aparenţele pe care vrea să le păstreze, Fecioara este o zodie care se caracterizează printr-o mare sensibilitate. Cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să fii critic la adresa acesteia!

Balanţă

Femeile născute sub semnul zodiacal al Balanţei, dar şi bărbaţii în aceeaşi măsură, au un secret pe care este bine să-l ştii atunci când intrii în contact cu aceştia: nu fac niciodată o faptă bună fără să aibă un motiv ascuns. Interesul personal este pe primul loc pentru ei!

Săgetător

Dacă eşti în căutarea unor experienţe erotice inedite, ar trebui să ieşi la date cu un Săgetător! Această zodie desemnează persoane foarte sexuale, motiv pentru care sunt amanţii perfecţi! Atenţie, însă! Săgetătorul poate să înşele fără niciun regret, aşa că nu reprezintă chiar partenerul de viaţă ideal.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Capricorn

Capricornul este cel care îşi doreşte să experimenteze tot felul de fantezii sexuale. Deşi, mulţi dintre reprezentanţii acestei zodii încearcă să nege acest fapt, mintea unui Capricorn poate fi cucerită instant, când uşile dormitorului se închid!

Vărsător

Vărsătorul ar face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi în centrul atenţiei. Este atât de malefic încât ar putea să calce pe cadavre pentru a rămâne în lumina reflectoarelor!

Peşti

Peştii sunt, în general, persoane cu o încredere destul de consistentă în forţele proprii. În ciuda acestui lucru, Peştii au complexe legate de aspectul fizic, deşi nu vor admite niciodată asta! Atenţie mare la modul în care faci diverse remarci cu privire la maniera în care arată, căci se va simţi lezat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si