Acum participa la ultramaratoane, dar isi face timp sa se uite si la sezonul 2. E familiarizata cu Faimosii si Razboinicii si deja si-a facut o parere despre concurenti. Mariana a luat-o in vizor pe Roxana Vancea si a spus ca "faimoasa" nu este potrivita pentru concursul din Dominicana. "Sincer, mie nu imi place de Roxana Vancea. Mi se pare aroganta si nu este ce trebuie pentru Exatlon. O sa vedeti mai tarziu.

Acum e inceputul, dar pe parcurs vedeti adevaratele caractere ale oamenilor, atunci cand incep sa cada mastile. Fata asta nu mi se pare o concurenta puternica, nu are acel ceva pentru o astfel de competitie.", a declarat Mariana pentru cei de la WOWbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In ciuda acestor cuvinte, Roxana Vancea s-a dovedit a fi o concurenta de temut in randul Faimosilor si chiar a ajutat echipa "rosie" sa castige multe dueluri in fata Razboinicilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si