Reporterii telviziunii din Costa Rica au facut un reportaj in renumita inchisoarea de femei din San Jose, Costa Rica. Locul pare mai degraba desprins din Infern, decat dintr-un loc insorit, asa cum pare la prima vedere Costa Rica, domiciliul Elenei Udrea din ultima perioada. 
 
Povestile celor care isi ispasesc pedepsele aici sunt de-a dreptul halucinante ."Am 33 de ani si mi-am omorat partenerul cu o surubelnita",
sunt primele cuvinte pe care le aude reporterita care si-a luat inima-n dinti si a patruns printre femeile inchise in puscaria din San Jose. 
 
Intr-o camera dorm 40 de femei, iar paturile sunt mai mult improvizate. Femeile dorm pe unde apuca. "Sunt o multime de femei care nu au unde sa doarma. Sunt gandaci peste tot", se plang cateva dintre femei.   "Suntem 250 de femei si avem doar 3 bai", adauga acestea. 
 
 

Reporterita se apropie de o femeie straina, care isi ispaseste pedeapsa in inchisoarea din San Jose, Costa Rica. "Cum sunt tratate strainele aici?", intreaba jurnalista. Femeia ramane stana de piatra si nu stie cum sa raspunda.
Alta femeie, mai curajoasa, raspunde insa in locul ei. "M-au lovit. Mi-au taiat mana, m-au jefuit. Femeile au arme aici", sunt dezvaluirile pe care le face aceasta. 
 
Elena Udrea a fost retinuta de Interpol. Ea va fi prezentata in fata judecatorilor pentru a se lua o decizie in cazul ei: daca va fi arestata preventiv sau eliberata. 
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si