Povestea lor începe în 2016, atunci când Tian Haicheng, un chinez din provincia Ningxia, a luat un taxi. A făcut accident şi a rămas paralizat de la brâu în jos.

De atunci a început drama. Soţia lui l-a părăsit şi l-a luat pe fiul lor cu ea, dar a lăsat-o cu el pe Jia Jia. "Mi-a spus că pleacă doar câteva zile până la mama ei. Nu s-a mai întors.

L-a luat şi pe fiul nostru cu ea. Acum, Jia reprezintă mâinile mele!", declară Tian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe atunci, Jia Jia avea patru ani, dar nu şi-a părăsit tatăl. Are grija de el zi de zi. Îl masează, îl bărbiereşte şi îi face de mâncare. Nu se plânge, ştie că asta trebuie să facă şi îşi iubeşte tatăl necondiţionat. "Nu obosesc deloc atunci când am grijă de el. La început nu ştiam prea bine cum să fac, dar acum am devenit foarte bună. Nu îmi e dor de mama, în schimb, îmi e dor de fratele meu", declară Jia Jia.

În fiecare zi se trezeşte la ora 06:00, se ocupă de tatăl ei, apoi pleacă la şcoală. Bunicul fetei preia ştafeta şi îşi îngrijeşte fiul, dar seara, după cursuri, Jia Jia este din nou sprijinul necondiţionat al părintelui său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si